Brand New Talent | WIJ ZIJN BRAND NEW TALENT
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

WIJ ZIJN BRAND NEW TALENT

Brand New Talent bestaat uit Human Resource, Marketing en IT-specialisten, die de handen ineen slaan en zorgen voor de optimale positionering van jouw organisatie op de arbeidsmarkt. Met een flinke dosis ervaring, vakkennis en een support netwerk helpen wij onze klanten om nieuw talent te werven.

VAN BRAND NAAR NEW TALENT

Wij zorgen dat onze klanten zich op een onderscheidende manier presenteren tijdens het zoeken naar ‘New Talent’ door middel van het opstellen en realiseren van een Employer Branding strategie ‘op maat’. Onze klanten halen niet een eenmalige oplossing in huis, maar bouwen aan een eigen talentpool en een ondersteunend netwerk (community), zowel binnen het bedrijf (referal programma’s) als daarbuiten.

VAN LATEN DOEN NAAR ZELF DOEN

Het is onze ervaring dat bij steeds meer bedrijven wel het besef is dat ‘employer branding’ belangrijk is maar dat het lastig is om er een begin mee te maken. Het ontbreekt vaak de tijd om een programma’s intern op te zetten en ze adequaat op te starten en op te volgen.

Maar dat doen wij nu voor jullie. Deze ‘duurzame oplossing’ maakt je minder afhankelijk van externe recruitment-oplossingen en wordt het het werkgeversmerk versterkt. Niet alleen door jouw onderneming te presenteren als interessante en innovatieve werkgever, maar ook als aantrekkelijk bedrijf om zaken mee te doen, nu een in de toekomst. Ons doel is dus bereikt als jij zelf doet wat wij voor je hebben opgestart!